ورق گالوانیزه

ورق گالوانیزه از جمله ورق های فولادی معمولی است که با روی پوشش داده شده اند تا در برابر خوردگی مقاوم شوند. امروزه خرید انواع ورق های گالوانیزه به دلیل دوام زیاد، استحکام و شکل پذیری فولاد و همچنین محافظت در برابر خوردگی پوشش روی-آهن، بسیار محبوب است. برای اطلاع از قیمت ورق گالوانیزه، سقفی شیروانی، کرکره ای با قیمت مناسب در ادامه این مطلب از وبسایت آهن پرو با ما همراه باشید.

توضیحات ورق گالوانیزه

ورق گالوانیزه چیست؟

ورق های گالوانیزه از جمله ورق های آهنی است که دارای پوششی از جنس روی می باشد. فولاد گالوانیزه نوعی فولاد است که با استفاده از پوشش روی در سراسر بدنه آن گالوانیزه شده است تا از خوردگی یا زنگ زدگی محافظت شود. این محصول در مقایسه با فولاد غیر گالوانیزه عمر و دوام بیشتری دارد. فرآیند اعمال روی بر روی سازه فولادی را “گالوانیزه کردن” می نامند. این فرآیند برای اولین بار در فرانسه و انگلستان در سال 1837 اختراع و توسعه یافت، که در آن یک ورق فولادی در حمام روی مذاب غوطه ور می شد. با توجه به روش تولید و گالوانیزه کردن دو نوع ورق ساخته شده که با نام گالوانیزه گرم و سرد شناخته می‌شود. برای اطلاع از «تفاوت ورق گالوانیزه فولادی گرم و گالوانیزه سرد» روی لینک بزنید.

انواع ورق گالوانیزه

ورق های گالوانیزه شده از طریق یک لایه از فلز روی پوشانده شده اند و این لایه آن ها را از زنگ زدگی جلوگیری می کند. در واقع گالوانیزسیون از جمله اقتصادی ترین شیوه های محافظت از فولاد می باشد. در ادامه شما را با آن انواع مختلف آن آشنا می کنیم.

ورق گالوانیزه رنگی و شیروانی

به طور کلی ورق رنگی در ادامه فرایند تولید ورق گالوانیزه می باشد. این نوع محصول از جمله ورق های فلزی بوده که با رنگ های متفاوت ساخته می شود و در بیش از 15 رنگ به صورت برش خورده، رول، کرکره ای، طرح دار و … تولید می شوند.  نام دیگر این محصول ورق گالوانیزه شیروانی می باشد. البته در برخی از مواقع به دلیل افزایش مقاومت آن از لایه محافظ PVC و PET بر روی سطح ورق استفاده می کنند.

ورق گالوانیزه سقفی و کرکره ای

ورق های سقفی گالوانیزه به نوعی از فولاد گفته می شود که به صورت صفحه ای مسطح شکل و با هدف جلوگیری از خوردگی، فرایند گالوانیزه کردن را طی می نماید. ورق های کرکره ای گالوانیزه نوعی خاص از فرم دهی ورق گالوانیزه می باشد که برای ساخت سقف های شیروانی از آن استفاده می کنند. از گذشته ای این نوع محصول برای هدایت آب باران در بام ها استفاده می کردند که از جمله پرمصرف ترین و ساده ترین آن ورق کرکره ای و سقفی گالوانیزه شده می باشد.

عملیات گالوانیزه بر روی ورق‌های فولادی برای ساخت ورق سقفی از طریق فرایند شیمیایی بوده که موجب افزایش میزان مقاومت در برابر خوردگی می‌شود. از دیگر مزایای آن این است که از نظر پایداری مستحکم‌تر و قابل اعتمادتر است.

آشنایی با برخی از مهم ترین تولید کنندگان ورق های گالوانیزه

  • امیرکبیر کاشان: محصول تولید شده این مجموعه در ضخامت های 0.5، 0.6، 0.7، 0.8، 0.9، 1، 1.25 و 1.5 ساخته می شود. ورق گالوانیزه کاشان دارای استحکام بالا و انعطاف پذیری پایین است.
  • تولید کننده تاراز: شرکت تاراز چهار محال و بختیاری دارای محصولات تولیدی است که امکان شکل دهی، فرم پذیری بالا، هزینه پایین، رنگ پذیری مناسب و جوشکاری خوب است. خرید ورق گالوانیزه تاراز در سایت آهن پرو امکان پذیر است.
  • تولید کننده ورق گالوانیزه تبریز: از جمله مجموعه های پیشرو در تولید ورق های با ضخامت های 2 میل به بالا می باشد.
  • شهرکرد: ورق گالوانیزه این شرکت دارای دوام و پایداری بالا بوده و مقاومت خوبی در برابر نمک های محلول در آب، آلودگی هوا و رطوبت دارد.
  • تولید کننده ورق های فولادی گالوانیزه هفت الماس: خط تولید هفت الماس قزوین و ضخامت محصول آن از 0.3 تا 2 میلی متر می باشد و عرض آن نیز بین 1000 الی 1250 متغییر است.

محاسبه قیمت ورق گالوانیزه سقفی

نرخ ورق گالوانیزه رنگی یا سقفی به عوامل گوناگونی از جمله: نرخ ارز، هزینه حمل و نقل، میزان عرضه و تقاضا، قیمت مواد اولیه و … بستگی دارد. به همین دلیل قیمت این محصول همیشه ثابت نیست و برای به دست آوردن قیمت ورق‌های گالوانیزه سقفی روش‌های متعددی وجود دارد که از جمله رایج‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. مراجعه کردن به جداول وزنی ورق که با داشتن اطلاعاتی در مورد ضخامت ورق توانسته از طریق طول و عرض میزان وزن ورق را بدست آورده و از این طریق از قیمت ورق گالوانیزه سقفی مطلع شد.
  2. استعلام قیمت هر متر مربع ورق گالوانیزه سقفی از کارشناسان وبسایت آهن پرو یکی از آسان‌ترین و مطمئن‌ترین روش‌هاست.
  3. از طریق فرمول محاسبه وزن توانسته تا با جای‌گذاری اطلاعات مورد نیاز در فرمول وزن و سپس قیمت ورق گالوانیزه سقفی را حساب کرد. این فرمول به قرار زیر بوده که چگالی آن را باید 8 در نظر گرفت:

(طول ورق برحسب متر × ضخامت ورق برحسب میلی‌متر × عرض ورق برحسب میلی‌متر× چگالی فولاد) ÷1000

قیمت ورق گالوانیزه امروز

بدون شک در زمان خرید ورق گالوانیزه در انواع گوناگون، دغدغه خریداران نرخ این محصول می باشد. با توجه به شرایط متغییر بازار آهن آلات، قیمت این نوع محصولات مدام در حال تغییر است. از این رو مراجعه به مرکزی معتبر برای استعلام  قیمت ورق گالوانیزه سقفی راه حل خوبی است که در حال حاضر فروشگاه آنلاین آهن پرو با دارا بودن کارشناسان خبره فروش ورق های گالوانیزه شده با قیمت روز را ارائه می دهد.

منبع: sheetmetalsonline.com

search
تامین تجهیزات صنایع فولاد، نفت و پتروشیمی مشاهده وبسایت آماویس
تلگرام اینستاگرام تماس